CHP Milletvekilleri Baklalı ve Cihadiye de Çiftçilerle Buluştu.

Sarıçam CHP İlçe Başkanlığının organize ettiği Çiftçilerin ve Tarım işçilerinin sorunlarına yönelik ziyaret Adana Milletvekilleri, Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

CHP Kadın kolları genel başkanı Sayın Fatma Köse , Milletvekili, Müzeyyen Şevkin, İl kadın kolları başkanı Oya Tekin ve ilçe kadın kolları başkanları aynı alanda kadın işçilerle biraraya gelerek, kadın tarım işçilerinin sorunlaırna yönelik bilgiler aldılar ve açıklamalar yaptılar.

Baklalı da üretici ve çalışanlarla biraraya gelen CHP Milletvekilleri ve il, ilçe yöneticileri yoğun bir kalabalığa hitab ettiler. Üreticilerin sorunlarını kendilerinden dinleyen heyet daha önce yaptıklaır gibi Adana da ve Türkiye nin her bölgesinde üreticilerin ve çalışanların haklarının korunması, ekonominin candamarı tarımın ve çiftçinin kalkınması için muhalefet olarak yanlarında olduklarını belirttiler.

Çiftçilerin sorunları ve Milletvekillerinin açıklamaları;

AYHAN BARUT

BURHANETTİN BULUT

Baklalının ardından Cihadiye Köyüne geçen heyet cihadiyede iki ayrı noktada yaptığı toplantılarla çiftilerin tarım, hayvancılık sorunlarını üretim ve girdi maliyetlerineki artışı konuştular. Ayrıca köylerin organize sanayi böylesine ulaşım yolları ile ilgili sorunları, su altyapı sorunlarınıda milletvekillerine ilettiler.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın