CHP den 19 Mayıs Anma Töreni

Adana CHP il Teşkilatı, Atatürk anıtına çelenk bırakma ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğini gerçekleştirdi. CHP il Başkanı Mehmet Çelebi, Milletvekilleri; Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, Yüreğir İlçe Başkkanı Bülent Öğrü, Sarıçam İlçe Başkanı Hüseyin Göçmen, İl ve İlçeler Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri törende hazır bulundular

Anıta çelenk konulmasının ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı ile tören başladı. Törende Konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Çelebi, Atatürk ün milli mücadelede gösterdi azim ve kararlılığı CHP örgütleri ile devam ettirdiklerini belirtti. Ayrıca Gençlik kolları ve Halk-Lis Başkanı nın konuşmaları ile Atatürk ün Bursa nutku ve gençliğe hitabesinden alıntılarla CHP gençliğinin görevi ilk günkü heyecanı ile devam ettirdiğini belirttiler.

Törende tüm konuşmacılar, birkaç gün önce tutuklanan Yüreğir ilçe Gençlik Koları Başkanı Eren Yıldırım a desteklerini ve selamlarını yüksek sesle dile getirdiler. Törene Eren Yıldırım ın anne ve babası da katıldılar.

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın