Çukurova’nın “Park Vadi” si açıldı.

Projenin Sahibi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin nin açılış konukları; CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı, Kozan Belediye Başkanı, CHP İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin katıldığı açılışta Başkan Soner Çetin, Başkan Zeydan Karalar , Milletvekili Müzeyyen Şevkin söz aldılar.

Adana’da CHP li belediyelerin kısıtlı imkanlar ve engellemelere rağmen yaptıkları sosyal icraatlar hakkında bilgiler verdiler.

Açılış pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları gereği katılım kısıtlı oldu. Açılışın ardından, Misafirlere; Yerel bir belediye tarafından projelendirilip vatandaşa sunulan, Bölgenin en büyüğü ve ilk defa kurulan sosyal alanları tanıtıldı

Çukurova Park Vadi ‘ de Kadın Yaşam Merkezi, Düğün, Nikah, Balo, Çok Amaçlı Kullanılabilen Toplantı Salonları ve bölgenin en büyük Auqa Parkı hizmete girdi.

Park Vadi de Açık ve kapalı havuzlar, Sauna, Kadınlara özel güzellik merkezi, hamam, kadın kıraathanesi gibi Türkiye de ilk defa oluşturulan sosyal alanlar da hizmete açıldı.

Çukurova Park Vadi; 100 Yıl Mahallesi, Hacı Bektaşi Veli Bulvarı, Cem Evi Arkasındadır.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın