Sarıçam CHP Kadın Kolları Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı.

 Sarıçam CHP Kadın Kolları Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim neticesinde, Gülsüm Karakılçık ve ekibinin kazandığı seçimle Sarıçam CHP kadın kollarında bayrak değişimi oldu. Bir dönem önceki Başkan Meltem Sarıgeçili den devralan yeni yönetim Sarıçam ın Şehidinin defnedileceği bir günde Devir törenini anlamlı hale getirebilmek için Sehit Selman Cankara içinde Yasin-i Şerif okuttukları mevlüt lü sade bir törenle devri gerçekleştirdiler. İlçenin eski yöneticileri ve Başkan Yardımcıları Uğur Akpolat ve Necati Ok un katıldığı yemekli mevlüt dualarla sona erdi.

Gülsüm Karakılçık ve Ekibi, mevlüd ve devirin ardından, Şehidin evini ziyaret ederek CHP Sarıçam kadın kolları olarak ailenin yanında oldular.

Gülsüm Karakılçık, Kadın kollarında Sarıçam da yeni bir dönemin ve ana kademe, kadın kolları ve gençlikle ortak projelerde, sahada çalışacak güçlü bir ekiple geldiklerini belirtti. “CHP SARIÇAM Kadın Kolları Karar Defterini, Yönetimim ile Birlikte Teslim Aldık… Devir Teslim Sırasında Kadinlarimizla Birlikte Şehit Olan Askerlerimizin Ruhlarına Da Yasin-i Şerif Okuttuk .Şehitlerimizin Ruhları Saad, Mekanları Cennet Olsun” dedi.

Sarıçam da kadın adına daha aydınlık bir dönem için Gülsüm Karakılçık Başkan ve ekibibi destekliyor. Başarılar diliyoruz.

Sarıçam Haber

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın