CHP Sarıçam’da Durmuyor !

COVİD-19 dan önce yenilenen ve bayrağı devralan Kadın, Gençlik ve Ana Kademe yönetimi Sarıçam’da hız kazandı. Pandemi döneminde Yerel yönetimlere getirilen yardım toplama yasağı da bu hızı etkilemedi.

Sarıçam CHP nin Gençlerini ve Kadın Kollarını bir gün gıda dağıtımında takip ederken, aynı günün akşamı maske dağıtımına, ertesi gün bayrak dağıtımında gördüğünüzde şaşırmıyorsunuz.

Gençler ve Kdınların gönüllü olarak Maske yapımından, paketlemesine ve dağıtımına katkı vermesi Başkan Zeydan Karalar ı ve CHP ilçe başkanlıklarını da rahatlatıyor. Maske dağıtımını bitmeden Derman ekiplerine destek için Gıda Kolilerinin paketleme ve dağıtımına katkı sağlamak için nefes almadan çalışıyorlar.

Bugün bu çalışmalara bir destekte Milletvekilleri Burhanettin Bulut, Ayhan Barut ve İl Yöneticilerinin esnaf ziyareti ile geldi. Ziyarette Ücretsiz maske dağıtımı yapan CHP li Milletvekilleri Sarıçamlı esnafın da kısa süreli sorunlarınıda dinlediler.

Millervekilleri İl Başkanlığının programı ile hergün bir bölgede ilçe başkanlığı ekipleri ile esnaf ziyaretleri geröekleştirmeye devam ediyor. CHP İl ve İlçe Yönetici; 2.5 Milyon Maskeyi Adana nın her noktasına ulaştırmak gibi zor bir hedefi elbirliği ile gerçekleştirmekte kararlılar.

19 Mayıs için yine Başkan Zeydan Karalar ın Bayrak Kampanyasına Gençlik ve Kadın Kolları destek verdi. 19 Mayıs ta Sarıçam balkonlarında Bayrak şöleni bekleniyor.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın