Ayhan Barut ve Ailesinin Acı Günü !

Adana CHP Milletvekili Ayhan Barut un Annesi Sakine Barut un vefatı ile tüm Partili partisiz dostları ve sevenleri cenazeye akın ettiler.

Bu sabah asri mezarlıkta yapılan ilk tören ve namaza katılım oldukça yoğundu.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Milletvekilleri, Müzeyyen Şevkin,  Burhanettin Bulut,  Orhan  Sümer, CHP il Başkanı Mehmet Çelebi ve İl Yönetimi,  İlçe Başkanları, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay  il ve ilçe yöneticileri, partililer hazır bulundular.  Asri Mezarlıkta kılınan ilk namazdan sonra Merhume Sakine Barut’ un cenazesi Karataş ın Helvacı köyüne yola çıkartıldı.

Helvacı Köyünde, CHP Adana Milletvekilleri, İl Başkanı Mehmet Çelebi, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri  Vekil Ayhan Barut ve ailesini yalnız bırakmadılar. CHP İl ve İlçe Meclis Üyeleri, İyi parti il yönetimi, Partili ve Sevenlerinden oluşan yoğun bile kalabalık cenazeye eşlik etti. Merhume Sakine Barut, Cuma namazının ardından Helvacı Köyü mezarlığında toprağa verildi.

-Anatolia Medya Ajans ve Çukurova, Adana , Sarıçam Haber İştiraklerimiz adına Merhuma Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın