Sarıçam’da Yardım Kuşatması !

CHP İl ve İlçe Başkanlıkları koodinasyonu ile Tüm Adana da başlatılan Gıda yardımı dağıtımı Sarıçam da tam bir kuşatmaya dönüştü. CHP Sarıçam İlçe Başkanlığı Önderliğinde Gençlik, Kadın ve Gönüllü CHP lilerin yoğun katılımı ile sabah saatlerinde başlayan yardımlar akşam saatlerinde binlerce aileye teslimler tamamlandı.

İlçe Başkanı Hüseyin Göçmen, İlçe Başkan Yardımcıları Uğur Akpolat ve Aydın Çaba, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Karakılçık, Gençlik Kolları Başkanı Aziz Aras, İlçe ve İl Delegeleri, Her Kademenin yönetim kurulu üyeleri ve Sahada CHP yi yalnız bırakmayan Partililer fiilen yardımlara destek verdiler.

CHP li Belediyelere toplanan bağışların bloke edilmesine rağmen yardımlarda hız kesmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar belediye bütçesinden sözünü verdiği yardımları yapmaya devam ediyor. Büyükşehir ve CHP ilçe Başkanlığından alınan bilgiye göre; Sarıçam da ilk defa bu kadar kapsamlı bir dağıtımın yapıldığı ancak yeterli olmayacağı ve devam edeceğinin de işareti verildi.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın