Son Kurban “Aleyna Çakır” İntihar mı? Cinayet mi?

Ankara da intihar ettiği öne sürülen ve emniyet kayıtlarına intihar olarak geçen vakanın ardından Aleyna Çakır ın sevgilisi Ü.U tarafından bayılana kadar darp edilişini canlı yayınladığı görüntüler ortaya çıktı. Canlı yayında yapılan yorumlar tüyler ürperticiydi. Konunun sosyal medyada birden artan paylaşımlarla intihar kaydından çıkıp cinayet şüphesine yönlenmesi emniyeti de harekete geçirdi.

Ankara emniyet müdürlüğü akşam saatlerinde Twitter resmi hesabı üzerinden aşağıdaki açıklamayı yayınlamak durumunda kaldı. Ancak Ü.U nun Sosyal medya sayfalarındaki profil resimleri, partilerde çektirdiği resimler, silahlı mafyavari resimleri ve darp görüntüleri sosyal medyada bir anda patladı.

4 Haziran’da intihar etti denilen Aleyna Çakır’ın birlikte olduğu erkek tarafından daha önce defalarca şiddet gördüğü ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğuda ortaya çıkmış oldu.

Şüpheli Ü.U nun sosyal medya da yayınladığı video, ses kaydı ve paylaşımlarında MHP ve AKP resimleri önünde pozları, Silahlı resimleri, paraların masalara yayıldığı resimler, mafyavari pozları ile görüntülendi. Ü.U ya ait yeni ve bilinmeyen resim ve kayıtlar paylaşımcılarca yayınlandı. Aşağıda Ü.U ve Aleyna Çakır ın paylaşımlarına iat resim ve darp videoları, hakaret, küfür ve tehdit dolu ses kayıtları yeralmaktadır.

ALEYNA ÇAKIR A ARKADAŞLARI VE Ü.U NUN TACİZ VE HAKARETLERİ
ALEYNA ÇAKIR IN DARP EDİLİRKEN SES KAYITLARI
ALEYNA ÇAKIR I DARP EDEN Ü.U NUN CANLI OLARAK YAYINLADIĞI GÖRÜNTÜLER

Aleyna Çakır ın faili değil ise Ü.U nun neden ifadeye veya gözaltına alınmadığı, nerede saklandığı, neden kaçtığı soruları, Ü.U yakalanana kadar sürecektir. Cinayet veya intihara sürükleyen darp ve aşağılamalar, tehditlerle Aleyna Çakırda aramızdan ayrıldı. Dileğimiz fail veya faillerinin bir an önce yakalanıp hakettikleri en ağır ceza ile yargılanmalarıdır.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın